Какво трябва знаем за кредитната история и как може да се възползваме
kredit-loshЗакупувайки стоки на лизинг, теглейки кредит или възползвайки се от иновациите онлайн, вие градите кредитна история. Не е нужно да използвате тези съвременни продукти, защото нямате налични пари. Може да го правите, за да изградите авторитетна и надеждна кредитна история.  Кредиторите и финансовите институции онлайн, които работят с такива продукти, проверяват вашата добра или лоша кредитна история, когато кандидатствате по програма или по проект и вадят съответните изводи, ако вие го правите често и спазвате каузите на договора.[highlight] ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > [/highlight]

Освен това, ако те решат, че сте надежден, предприемчив и далновиден постоянно ще ви информират и за в бъдеще за нови добри възможности за вашия малък или среден бизнес.

 

Има връзка, която се изразява във финансова изгода и зависимост между големите вериги магазини, банките и гражданите, където парите се завъртат между тези три фактора. Това е взаимноизгодно и мощно тласка напред бизнеса и икономиката. Увеличава се потребителското търсене, задвижва се паричният поток и се създават условия за нови работни места.

 

Винаги, когато сте в ситуация на платец и без значение, в коя страна се намирате на ЕС, дали сте в магазин, банка и т.н. или е чрез интернет, не забравяйте, че вие имате права. Много хора, живеещи в страна-членка на ЕС не знаят правата си на потребители, някои дори никога не биха и помислили да извикат при нередност икономическа полиция или плащайки онлайн да се обадят на Комисията за защита на потребителя. Целият Европейски съюз спазва едно законодателство, гарантиращо информираност, справедливост, сигурност и защита на правата на своите граждани. Винаги проявявайте първи инициатива и не позволявайте на веригите да използват трикове и хитрини, с които да крадат от вашия портфейл. При възникнала ситуация мислете интелигентно как да защитите правата си като граждани.

millennial_155785966Може да проверите за своите права чрез документация, аудио-визуални материали от пресата, онлайн канали, социалните медии, чрез посещения, предавания на живо и достъп до документи.