Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/pern4gh8/public_html/invest-news.eu/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Подарък за бизнес партньори | INVEST NEWS

Подарък за бизнес партньори

5226290116_4c46f5e023_o-1024x400hИмаме удоволствието да споделим с Вас една щура идея за подарък, който е подходящ за Вашият парнтьор в бизнеса.

Сигурно някой от Вас се досетиха вече, че става въпрос за ключодържател или подаръчен комплект, включващ ключодържател, химикал, и джобно ножче. Типовете подаръчни комплекти, за които споменаваме по-горе, са само примерни, те могат да бъдат най-разнообразни и да съдържат в себе си сувенири, артикули, които биха били подходящи в даден момент.

Да се върнем на бизнес партньорите и колегите … Сигурно повечеот от Вас не си дават сметка, че подарък към партньорът би означавал много, нищо,  че е символичен.

След редица изследвания и проучвания, ние – екипът на Заключ КОМ установихме, че именно подаръци към бизнес парнтьорите липсват, повечето не смеят да направят първата крачка, което е грешка.

Грешка, тъй като мотивацията при малки жестове, се повишава значително.

Може би е време да опитате, за да се уверите, че идеята да подарите нещо на парнтьорът си не е безпочвена, а си струва.

В обобщение, в магазин zaKluch.com можете да намерите измежду хиляди артикули, подходящи за хора с всякакви стилове и предпочитания.